ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαρντίμ: “Δεν πρέπει να βάζουμε τον νεκρό αντίπαλο στο παιχνίδι”

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χώρισε την απόδοση του Ολυμπιακού σε δύο κομμάτια, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν ενόχει Σάλκε και την επιλογή του να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ζαρντίμ: “Δεν πρέπει να βάζουμε τον νεκρό αντίπαλο στο παιχνίδι”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ: ” Θέλουμε να θυμόμαστε τα 70 λεπτά που κάναμε καλό παιχνίδι και σκοράραμε δύο γκολ. Πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν μετά το 2-0. Δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε το παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος, που μέχρι τότε ήταν νεκρός, μπαίνει στο παιχνίδι. Αλήθεια είναι ότι μέχρι και το 2-1 δεν μας είχε πιέσει ο αντίπαλος και το γκολ ήρθε από δικό μας λάθος. Μετά υπήρχε μια νευρικότητα, αλλά δεν ήμασταν κακοί.

Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη και δυνατή, αλλά για 70 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος.

Ο Ολυμπιακός δεν βασίζεται σε έντεκα παίκτες και έχει μεγάλο ρόστερ. Το παιχνίδι με τη Σάλκε θα είναι διαφορετικό και θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Πολλοί παίκτες που ήταν σήμερα θα είναι και στο ματς με τη Σάλκε, άλλοι όχι. Ήταν προτιμότερο να παίξουν κάποιοι άλλοι παίκτες, αφού ο Τοροσίδης και ο Μανιάτης έκαναν δύο παιχνίδια με την εθνική ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK