ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξίδια παντού

Ταξίδια σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό στα πλαίσια της παρακολούθησης ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Τα βλέμματα είναι στραμμένα κυρίως σε παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις του κεντρικού χαφ, αλλά και του ακραίου επιθετικού.

Ταξίδια παντού

Ο Μίτσελ έχει στα υπόψη κάποιους ποδοσφαιριστές από την ισπανική αγορά και εκεί έχει ρίξει το βάρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν ανοιχτές τις «κεραίες» τους για οτιδήποτε καλό κυκλοφορεί (σε νεαρές ηλικίες) στην υπόλοιπη Ευρώπη ή στη Νότια Αμερική.

Το πλάνο περιλαμβάνει πρώτα την παρακολούθηση αγώνων εθνικών ομάδων και τις προσεχείς εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν ταξίδια στην Αργεντινή και ενδεχομένως τη Βραζιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν άνθρωπό τους την Παρασκευή (22/3) στο Ζάγκρεμπ στην αναμέτρηση Κροατία-Σερβία. Στις εξέδρες του σταδίου «Μάξιμιρ» μάλιστα είναι πιθανό να βρεθεί ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Έντονη είναι η φημολογία, επίσης, ότι εκπρόσωπος των Πειραιωτών θα μεταβεί στο Όλομουτς προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα Τσεχία-Δανία.

Παράλληλα, ο Χουάνχο Λορένθο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αργεντινή, όπου θα «τσεκάρει» νεαρούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, μεταξύ των οποίων οι Άλαν Ρουίς (Σαν Λορέντζο) και Λούκας Βιγιαφάνιες (Ιντεπεντιέντε), ενώ στο μπλοκάκι του έχει σημειώσει και τρία-τέσσερα ακόμα ονόματα. Για τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές ήδη έχει γίνει κουβέντα μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και του ατζέντη Φερνάντο Κοσεντίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται και με τις αγορές της Βραζιλίας, της Κολομβίας και της Χιλής, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για την ώρα.

Όσον αφορά τους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές, προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό ο Τόμας Ροζίτσκι, ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Λονδρέζους.

Η ώρα των Νέων

Τούτη την ώρα, όμως, το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένο στην προσπάθεια της ομάδας Νέων, η οποία κοντράρεται απόψε (21:00) με την αντίστοιχη της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», διεκδικώντας την πρόκρισή της στο Final 4 του NextGen Series, που θα διεξαχθεί στο Κόμο (29/3-1/4).

Ο Μπερντ Στορκ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή που βρίσκεται από τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Μπέρμιγχαμ τους Χουτεσιώτη, Βλάχο, Λυκογιάννη, Καραγκούνη, Λεάντρο, Ρουγκάλα, Βουτσιώτη, Μ. Σιώπη, Δ. Σιώπη, Λύρα, Ιωαννίδη, Βούρο, Βέργο, Παπασάββα, Παιδάκη, Πασαλίδη, Γκίνο και Σούκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK