ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάρλας: “Δεν περίμενα της φετινή πορεία που κάνει ο ΠΑΟΚ”

Ο Φίλιππος Δάρλας μίλησε στον Arrena Radio για τον ΠΑΟΚ, την καριέρα του και τον προπονητή του, Φερνάντο Σάντος.

Δάρλας: “Δεν περίμενα της φετινή πορεία που κάνει ο ΠΑΟΚ”

Ο αμυντικός του “Δικέφαλου του Βορρά” αναφέρθηκε:

Για την καριέρα του

Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ σίγουρα δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Δηλαδή την πορεία που έχουμε διαγράψει ως σήμερα. Πάνω από όλα, αυτό που ήθελα ήταν να παίξω. Η προοπτική πάντα είναι να κάνω κάτι καλό στην καριέρα μου και φυσικά πρωταθλητισμό. Στον ΠΑΟΚ, έχω μια καλή ευκαιρία να το πετύχω. Από την προετοιμασία ακόμη, δημιουργήσαμε δυνατό σύνολο. Καμία σχέση με το περσινό σχήμα. Έχει αλλάξει το δυναμικό, υπάρχουν παίκτες με εμπειρία που έχουν παίξει στο εξωτερικό”.

Για τον Φερνάντο Σάντος:

Ο προπονητής δεν μας αφήνει ποτέ σε ησυχία. Οι παίκτες έχουν νοοτροπία, δεν χαλαρώνουν ποτέ. Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Αυτός είναι και ο στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή της σεζόν. Κάθε παιχνίδι, το αντιμετωπίζουμε με το ίδιο σκεπτικό. Δεν έχει σημασία αν αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Εργοτέλης ή οποιοσδήποτε άλλος. Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι καλό σε κάθε ματς, είτε αυτό είναι εντός, είτε εκτός έδρας”.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ:

Σε τελικό αποτέλεσμα, μας έχει βοηθήσει η πειθαρχία που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Η δύναμη και η θέληση στα 90 λεπτά που παίζουμε. Αυτό αρκεί για μια ομάδα. Φυσικά και οι έντεκα παίκτες να είναι σε ένα καλό επίπεδο. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί και διαχειρίζεται όλες τις συνθήκες”.

Για τη συνέχεια:

Αν συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και προσήλωση, θα πάμε πολύ καλά. Τώρα, αν χρειάζεται να γίνουν κινήσεις ενισχύσεις, δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK