Τι είπαν Ομπράντοβιτς, Ιβκοβιτς για το Two Nations Cup
Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ιβκοβιτς μίλησαν για το Two Nations Cup, το τουρνουά στο οποίο θα πάρουν μέρος ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη.
Αναλυτικά
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Είναι πραγματικά μια εξαιρετική ιδέα να διεξαχθεί αυτό το τουρνουά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από τις μεγάλες ομάδες, θα παίξουν και οι έφηβοι του Παναθηναϊκού. Θα ήταν χαρά μου, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να έπαιζαν και μεταξύ τους, αλλά βήμα-βήμα. Όλα θα γίνουν”.
Ντούσαν Ιβκοβιτς: “Θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική ιδέα την κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό το τουρνουά. Θα είναι ένα καλό τεστ για τις τέσσερις ομάδες ώστε να δουν που βρίσκονται λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τις δύο χώρες με αυτό το τουρνουά να έρθουν πιο κοντά.
Ξέρω τι έχει προηγηθεί στις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας και αυτό το τουρνουά είναι μια καλή ευκαιρία οι δύο χώρες να έρθουν πιο κοντά. Οι δύο χώρες έχουν γνωστούς και διάσημους καλλιτέχνες και ήταν σαφώς αναμενόμενο μια τέτοια διοργάνωση να βοηθήσει τις διμερής σχέσης. Για ακόμη μια φορά θέλω να πω είναι μια καταπληκτική ιδέα”.