ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθυστερεί η μεταγραφή του Σισοκό λόγω προβλήματος στα δόντια

Ο σχολαστικός ιατρικός έλεγχος του επικεφαλής του Milan Lab, Ζαν Πιερ Μερσμάν, βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλί Σισοκό από την Πόρτο στη Μίλαν έναντι του συμφωνηθέντος ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Καθυστερεί η μεταγραφή του Σισοκό λόγω προβλήματος στα δόντια
Ο Γαλλοσενεγαλέζος αριστερός μπακ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο τα εξελιγμένα εργαστήρια των “ροσονέρι” εντόπισαν πρόβλημα στα δόντια του 21χρονου ποδοσφαιριστή, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στην στάση του σώματός του.

Το ιατρικό επιτελείο των “ροσονέρι” ζήτησε από τον παίκτη και τον ατζέντη του, Ροζέρ Μπολί, να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ωστόσο αυτοί αποχώρησαν από τα γραφεία της Μίλαν, ρίχνοντας την υπαιτιότητα της μη ολοκλήρωσης της μεταγραφής στον ιταλικό σύλλογο.

Πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά, παρότι οι δύο πλευρές ήταν έτοιμες να υπογράψουν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε σεζόν απολαβές προς τον Σισοκό.

Κώλυμα και με Αμπροζίνι

Συνάντηση υπήρξε και με τον Μάσιμο Αμπροζίνι, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2010, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Ο Ιταλός μέσος ζητά μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές, ωστόσο η Μίλαν βρίσκεται σε μία περίοδο περικοπών και έτσι σε πρώτη φάση δεν αποδέχθηκε αυτό το αίτημα. Ο μάνατζερ του Αμπροζίνι, πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στο επόμενο ραντεβού θα επέλθει και η συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK