ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιτόλο: “Δεν ξέρω πώς έγινε”

Ο Βίκτορ Βιτόλο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Ισπανός μέσος δέχθηκε μια -ανόητη- δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι κι αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες την υποχρέωσε για ένα ημίχρονο να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα.

Βιτόλο: “Δεν ξέρω πώς έγινε”
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο άσος του “Δικεφάλου” δήλωσε ”
πολύ λυπημένος. Δεν ήθελα να προξενήσω ζημιά, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά, αφού ήθελα να κόβω όλες τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Δεν ξέρω πως έγινε. Σήκωσα το χέρι μου και δέχθηκα την κάρτα. Ξέρω ότι ήταν μεγάλη ζημιά για την ομάδα μου…

Ερωτηθείς για το αν του είπε κάτι ξεχωριστό ο Φερνάντο Σάντος, απάντησε πως ” δεν είχαμε καμία συζήτηση. Γνωρίζει ότι δεν το ήθελα. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα. Ξέρει τι μπορώ να κάνω και φυσικά δεν ήταν κάτι που έγινε εσκεμμένα“.

Ο Ισπανός, εξαιτίας της αποβολής του, θα χάσει τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό. Επ’ αυτού είπε: ” Νιώθω πολύ άσχημα, είναι δύσκολο και σκληρό να μην μπορώ να βοηθήσω. Εύχομαι να περάσουν οι εβδομάδες αυτές και να επιστρέψω στα παιχνίδια. Κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω στο τέλος της εβδομάδας από την στιγμή που δεν θα παίζω“.

“Κατσούρη ζεις…”

Την Τρίτη το μεσημέρι (09/02, 12:00) στη γέφυρα της Θέρμης θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τον αδόκητο χαμό του 21χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα δώσουν το παρών.

Σχολιάζοντας τον αποκλεισμό στο κύπελλο, σημείωσε ότι ” σε όλες τις ομάδες υπάρχουν στιγμές δύσκολες. Αγχωθήκαμε μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε και χάσαμε την αίσθηση του αγώνα. Μετά από ένα νικηφόρο σερί και ένα σερί που δεν είχαμε δεχθεί γκολ, μας παραξένεψε ότι μείναμε πίσω στο σκορ και μας μπλόκαρε. Επιτεθήκαμε ανορθόδοξα και δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι“.

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό και το καλό του πρώτο ημίχρονο κυρίως με τον Ηρακλή τόνισε: ” Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα ανδρών. Μετά τις ήττες πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Αν δεν αντιδράσουμε έτσι τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια“.

Ενώ για την πληροφορία ότι πρωτοστάτησε στην κίνηση των παικτών να ζητήσουν ακρόαση από τη διοίκηση για τα οφειλόμενα, απάντησε πως ” δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι μη αληθινό. Δεν μπορώ να απαντήσω σε φήμες. Αυτό βγήκε προς τα έξω γιατί ίσως εμείς οι τρεις είμαστε τρεις παίκτες σε σημαντική θέση. Ήθελαν να μας κάνουν ζημιά και να χαλάσουν την ισορροπία στην ομάδα. Όμως αυτή η συζήτηση σε καμία περίπτωση δεν χάλασε το κλίμα. Όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι και έχουν την ίδια όρεξη να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη και χθες με παίκτη λιγότερο δεν σταμάτησε να παλεύει για τη νίκη. Η ισορροπία δεν χαλάει στα αποδυτήρια όσο και αν ενδεχομένως κάποιοι το θέλουν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK