ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άφιξη Ελ Ζαρ, εγχείριση Μουσλίμοβιτς

Την ερχόμενη Τρίτη, ή το αργότερο την Τετάρτη, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο νεοαποκτηθείς Μαρονικός Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Το Σάββατο έχει αγώνα με την Εθνική του Μαρόκο εναντίον της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας του Ραμπάτ.

Άφιξη Ελ Ζαρ, εγχείριση Μουσλίμοβιτς
Στη συνέχεια
θ’ αναχωρήσει για το Λίβερπουλ, όπου θα μαζέψει τα πράγματά του και αμέσως μετά θα πάρει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Την ημέρα της άφιξής του θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ΠΑΕ.




Η μπλε κάρτα του Ελ Ζαρ βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ ο Μαροκινός είναι έτοιμος αγωνιστικά, αφού συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Συνεπώς, θα τεθεί άμεσα με την άφιξή του, στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη και θεωρητικά θα μπορούσε να συμπεριληφθεί ακόμα και στην αποστολή του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.




Εγχειρίζεται ο Μουσλίμοβιτς



Σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει στους κοιλιακούς θα υποβληθεί την Παρασκευή στο Μόναχο ο Μουσλίμοβιτς. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά και ο Βόσνιος επιθετικός
θα επιστρέψει μετά από ένα περίπου μήνα στους αγώνες.




Με… μισή ομάδα η προπόνηση



Με… μισή ομάδα έγινε και η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στη Σουρωτή, λόγω της απουσίας (πλην του Μουσλίμοβιτς) και των
εφτά διεθνών Σαλπιγγίδη, Μαλεζά, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Αθανασιάδη, Γιακουμή και Μπουσαϊντί.




Ο Ζουέλα πάντως επανήλθε στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης. Όσο για τον Κριστιάνο εδώ και μια βδομάδα προπονείται μαζί με την ομάδα, αλλά είναι λογικό ότι μετά από την επέμβαση στους χιαστούς θέλει αρκετό χρόνο για την επάνοδό του στους αγώνες.

Ίσως παίξει στο φιλικό του Σαββάτου στη Κομοτηνή, ενώ σταδιακά θα παίρνει κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή, για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, με στόχο την πλήρη επαναφορά του σε αγωνιστική δράση τον Οκτώβριο. Πάντως, μετά την αποχώρηση του Σορλέν και με δεδομένο ότι το καλό πόδι του Ελ Ζαρ είναι το δεξί, θα χρειασθούν εναλλακτικές λύσεις στα αριστερά και ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ήρθε μετά από εισήγηση του Φερνάντο Σάντος ως μια μεταγραφή με μεγάλες προσδοκίες, προορίζεται γι’ αυτό το ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ