ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λυμπερόπουλος: “Δεν θα αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα”

Χαρούμενος που συνεχίζει την καριέρα του στη Bundesliga έδειξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Bild". Ο διεθνής μέσος της Αϊντραχτ χαρακτήρισε ευχής έργο το να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Γερμανία, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λυμπερόπουλος: “Δεν θα αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα”
“Θα ολοκλήρωνα ευχαρίστως την καριέρα μου στην Άιντραχτ. Είναι σαφές πως δεν θα αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μεσσήνιος άσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Οτο Ρεχάγκελ:
“Ελπίζω να είναι ικανοποιημένος με μένα. Είναι σημαντικό όταν ένας από τους παίκτες σου στην εθνική ομάδα σκοράρει σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα. Οι φίλαθλοι είναι περήφανοι”.

Οσον αφορά στο επίπεδο δυσκολίας του γερμανικού πρωταθλήματος, ο Λύμπε τόνισε: “Είναι σίγουρα δυσκολότερο να σκοράρει εδώ σε σχέση με την Ελλάδα. Οι ομάδες εδώ είναι πιο καλά οργανωμένες και οι αντίπαλοι έχουν υψηλότερο επίπεδο. Χρειάζεται και τύχη για να τα καταφέρεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK