Πρόβλημα με Περογαμβράκη, επιστρέφει ο Φραγκουλάκης
Χωρίς τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση του "Θ. Βαρδινογιάννης" με τον Ατρόμητο για την 31η αγωνιστική της Super League.
Ο 26χρονος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τετάρτης (26/3, 17:15), ενώ στη 19άδα δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο τιμωρημένος Κώστας Μπανούσης.
Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, αντίθετα, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο μετά από περίπου 4,5 μήνες.
Την αποστολή αποτελούν οι Αγριμάκης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Μακρής, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης, Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο, Παπάζογλου, Ροβίθης και Σίσιτς.