Από κάπου να πιαστούν ψάχνουν στην ΑΕΛ
Μία από τις πλέον άσχημες εβδομάδες ξεκίνησε για την ΑΕΛ, απόρροια φυσικά της αδυναμίας των «βυσσινί» να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, μένοντας πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.
«Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα ως και το τέλος του πρωταθλήματος αν και γνωρίζουμε ότι οι ελπίδες μας είναι ελάχιστες», ήταν η βασική τοποθέτηση του Νίκου Κωστένογλου που περιγράφει ανάγλυφα την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Από τη μία οι ελπίδες μειώθηκαν στο ελάχιστο (ίσως και να μην υπάρχουν καν) και από την άλλη η ιστορία της ΑΕΛ δεν της επιτρέπει να μην παλέψει ως και το τελευταίο σφύριγμα όλα τα παιχνίδια.
Ουσιαστικά πάντως, και μετά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής, οι ελπίδες για την ΑΕΛ – αυτές που υπάρχουν εν τέλει – βρίσκονται μόνο στη διαδικασία αδειοδότησης ορισμένων ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που ίσως αλλάξουν και τον βαθμολογικό «χάρτη». Όλα αυτά πάντως είναι αρκετά για να διατηρούν έστω και χαμηλή τη «φλόγα» και να αφήνουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας ανοικτό, αναβάλλοντας για κάποιες ημέρες την έναρξη του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα και από τη στιγμή που είναι δεδομένη η απόφαση διεκδίκησης κάθε παιχνιδιού, οι «βυσσινί» βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων και προπονήθηκαν κανονικά, εκτός του Ρομέου που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και του Αμπουμπακαρί που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική. Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν ως και την Πέμπτη και μετά θα έχουν δύο ημέρες ρεπό.