ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεσίνα: “Ο Παναθηναϊκός του Ζοτς, ο πιο δύσκολος αντίπαλος”

Ο Έτορε Μεσίνα υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός των προηγούμενων ετών με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο "τιμόνι" του, ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που είχε να αντιμετωπίσει.

Μεσίνα: “Ο Παναθηναϊκός του Ζοτς, ο πιο δύσκολος αντίπαλος”

“Η πιο δύσκολη ομάδα που είχα να αντιμετωπίσω όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Παναθηναϊκός. Ήταν μια σπουδαία ομάδα, με μεγάλους παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή επικεφαλής. Πιστεύω πως τα περισσότερα παιχνίδια μας είναι και θα παραμείνουν κομμάτι της ιστορίας της Ευρωλίγκας”, υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Υπενθυμίζεται πως ο Έτορε Μεσίνα έχασε από τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς τρεις τελικούς στην Ευρωλίγκα. Έναν με την Κίντερ το 2002 και δύο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2007 και το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK