ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποικιλίδης: “Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον δρόμο του”

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης "εξομολογήθηκε" στο olaPAOK.gr τις σκέψεις του για τον "Δικέφαλο" που αφήνει πίσω του, μετά από 4 χρόνια παρουσίας του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, τον βασικό λόγο που τον έκανε να αποφασίσει να παραιτηθεί, όπως και την πικρία του για τις βολές που δέχθηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης από μερίδα των οπαδών

Ποικιλίδης: “Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον δρόμο του”

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης ήταν από τους ανθρώπους που στάθηκε δίπλα στον Θοδωρή Ζαγοράκη από την αρχή της θητείας του τελευταίου στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από την Δευτέρα (3/10) αποτελεί παρελθόν από την διοίκηση του “Δικεφάλου” και με συνέντευξη που παραχώρησε στο olaPAOK.gr αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πλέον έχει πάρει τον δρόμο του και εξέφρασε πικρία για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης το περασμένο καλοκαίρι από μερίδα οπαδών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ που αφήνει πίσω του δήλωσε: ” Δεν θα κρίνω εγώ αν αυτή η διοίκηση πέτυχε ή όχι. Σίγουρα όμως ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον δρόμο του. Εχουν γίνει πολλά βήματα προόδου. Ο σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο. Αλλον ΠΑΟΚ παραλάβαμε πριν από 4 χρόνια με τα γνωστά, τεράστια προβλήματα και άλλον ΠΑΟΚ αφήνουμε.”

Για τον λόγο που έφτασε να δηλώσει παραίτηση είπε: “Υπήρξαν πολλά συνθήματα στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού σε βάρος κυρίως του Θόδωρου Ζαγοράκη. Επίσης υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα στην διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτά τα μηνύματα τα παίρναμε όλοι όσοι ήμασταν στην διοίκηση. Αυτός κυρίως ήταν ο λόγος που προσωπικά αποφάσισα να παραιτηθώ.”

Για το αν είχε άλλα να προσφέρει ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ τόνισε: “Κατηγορηματικά, ναι! Πιστεύω ότι είχα να δώσω και άλλα ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εχω ξοδέψει ατελείωτες ώρες, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είχα φτάσει στο… ταβάνι. Από την στιγμή όμως που υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις και από την στιγμή επίσης που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο η διοίκηση του Ερασιτέχνη στην συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ, δεν ήταν στο χέρι μου να παραμείνω.”

Για την πικρία που έχει φεύγοντας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επεσήμανε: “Με έχει ενοχλήσει πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης από μερίδα οπαδών της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι δυνατόν να καταφέρονται εναντίον του τη στιγμή που επί 4 χρόνια έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Γνώριζα όταν ανέλαβα ευθύνη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ότι με περιμένουν και λύπες εκτός από χαρές. Αυτή η πικρία όμως ήταν η μεγαλύτερη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK