Βγενόπουλος: “Λογικό ποσό τα 80εκ ευρώ”
Θετικά αντέδρασε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για πολυμετοχικότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Θετικά αντέδρασε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για πολυμετοχικότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο εκ των κορυφαίων στελεχών της ΠΕΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του στην εφημερίδα «Sportday» ενώ παράλληλα αναγνώρισε ότι το προβάδισμα στην ΠΑΕ το έχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Αναλυτικά, δήλωσε
«Η τιμή, τα 80 εκ ευρώ είναι ένα ποσό λογικό. Δεν είναι κάτι εξωπραγματικό, δεν είναι μία πρόταση που γίνεται για τα μάτια του κόσμου, είναι μία πρόταση απολύτως λογική. Και δεν σημαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο κοστολογεί 160 εκ ευρώ τον σύλλογο».
Αναγνωρίζουμε το προβάδισμα που έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ποτέ δεν θέσαμε το προβάδισμα αυτό σε αμφιβολία».