Συνάντηση από τα παλιά
Η άφιξη της αποστολής της Γιουβέντους στην Αγγλία για την πρεμιέρα του Champions League με την Τσέλσι έδωσε την ευκαιρία σε δύο παλιές δόξες της ομάδας να συναντηθούν και να θυμηθούν ιστορίες του παρελθόντος.
Όπως έκανε γνωστό μέσω twitter, ο Πατρίκ Βιεϊρά παρακολούθησε την προπόνηση των πρωταθλητών Ιταλίας και στη συνέχεια γευμάτισε με τον Τζιανλούκα Πεσότο. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη “γηραιά κυρία” τη σεζόν 2005-06, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν τεθεί αντιμέτωποι σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο.
“Το πρωί απόλαυσα την προπόνηση της Γιουβέντους και στη συνέχεια είχα ένα υπέροχο γεύμα με το φίλο μου Πεσότο”, ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο twitter ο παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι.
Μ.Α.