ΣΠΟΡ

Ήττα στην Κροατία για την Εθνική ανδρών

Με την άμυνα να αποτελεί την “αχίλλειο πτέρνα” της, η Εθνική μας ομάδα ανδρών ηττήθηκε την Τρίτη (22/03) από την Κροατία με 14-10 στο Ζάγκρεμπ για την 5η αγωνιστική του Γ΄ προκριματικού ομίλου του World League.

Ήττα στην Κροατία για την Εθνική ανδρών

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης φρόντισε και πάλι να δείξει και στην πράξη ότι δεν θεωρούταν άδικα το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, με τους διεθνείς μας πάντως να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες, εκτός του Κώστα Τσαλκάνη και του Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω ίωσης.

Η αυλαία της προκριματικής φάσης θα πέσει στις 19 Απριλίου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ολλανδία.

Στο άλλο ματς του ομίλου: Ιταλία-Ολλανδία 9-5

Η βαθμολογία (σε 5αγ.)
1. Κροατία (59-33) 15
——————
2. Ιταλία (49-31) 12
3. Ελλάδα (35-46) 3
4. Ολλανδία (28-60) 0

Ο συνεργάτης του Αντριτς, Κώστας Βαμβακάρης, δήλωσε: « Δείξαμε καλή εικόνα, πολύ καλύτερη από το παιχνίδι του α’ γύρου στον Πειραιά». Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Δελακάς, ανέφερε: « Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα. Τα 14 γκολ είναι πολλά. Στην επίθεση είχαμε θετική εικόνα, ενώ βγάλαμε κάποια συστήματα που κατέληξαν σε γκολ. Τα 10 τέρματα είναι αρκετά για να μας δώσουν τη νίκη σε ένα ματς, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, εκεί δείχνουμε μεγαλύτερη αδυναμία, έγιναν λάθη με την Κροατία και σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 4-2, 3-3.

Κροατία: Μπούριτς 3, Μπόσκοβιτς 3, Γιόκοβιτς 2, Μούσλιμ 2, Χίνιτς 2, Ομπράντοβιτς 2.

Ελλάδα: Μιράλης 3, Ντόσκας 2, Δελακάς 1, Αφρουδάκης 1, Κολόμβος 1, Αλιχανίδης 1, Βουλγαράκης 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK