ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αποστολή ο αμφίβολος Τότι

Στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση της Ρόμα με την Παλέρμο συμπεριελήφθη ο Φραντσέσκο Τότι, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στην αποστολή ο αμφίβολος Τότι

O προπονητής των «τζιαλορόσι» και επόμενου αντιπάλου του Παναθηναϊκού στους «32» του Europa League μίλησε για το παιχνίδι με τους Σικελούς και την παρουσία του αρχηγού στους «εκλεκτούς». «Για τον Τότι δεν γνωρίζω αν θα παίξει, θα τα πούμε σίγουρα το Σάββατο. Τότε θα αποφασίσουμε. Η ομάδα είναι σε φόρμα, αλλά από Κυριακή σε Κυριακή γνωρίζετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Περιμένουμε πολλά απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα όπως η Παλέρμο».

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με το «τριφύλλι», που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ ο προπονητής των Ρωμαίων είπε: «Το παιχνίδι με την Παλέρμο είναι οριακό, το πιο σημαντικό ως τώρα. Μετά έχουμε τον Παναθηναϊκό που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αυτά όλα είναι εξετάσεις για εμάς και θα πρέπει να δώσουμε «μάχη» για τους εαυτούς μας».

Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων για πιθανή συμμετοχή του Τότι στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Ρανιέρι τους τόνισε: «Το έχουμε συζητήσει μαζί και θα το χειριστούμε όπως κάνουμε συνήθως, έπειτα από μεταξύ μας κουβέντα». Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιατρός του 32χρονου μεσοεπιθετικού διέψευσε ότι θα υποβληθεί σε νέα εγχείριση στο γόνατο.

Στο μέτωπο των τραυματιών ο Ρανιέρι πως η κατάσταση του Λούκα Τόνι καλυτερεύει και θα αρχίσει να σκέφτεται τη λύση του, από τη στιγμή που θα είναι απόλυτα έτοιμος. Παράλληλα επιβεβαίωσε πως οι Μίρκο Βούτσινιτς και Νταβίντ Πιζάρο είναι απόλυτα έτοιμα, ενώ εξέφρασε το παράπονο του γιατί πάντα υπάρχουν απουσίες που δυσκολεύουν τη δουλειά του.

Η αποστολή της Ρόμα ενόψει Παλέρμο: Αντρεόλι, Μπαπτίστα, Μπερτανιόλι, Μπρίγκι, Μπουρντίσο, Κασέτι, Τσέρτσι, Ντε Ρόσι, Φατί, Ζουάν, Μαρανγκόν, Μενέζ, Μεξές, Μότα, Περότα, Πιζάρο, Ρίισε, Ταντέι, Τότι, Βούτσινιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK