ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χιμένεθ: “Έχω μιλήσει με Έρκουλες”

Το ενδιαφέρον της Έρκουλες επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην ισπανική έκδοση του Eurosport.

Χιμένεθ: “Έχω μιλήσει με Έρκουλες”

Ο τεχνικός της ΑΕΚ , δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία , ωστόσο τόνισε ότι δεν είναι στο χέρι του να συμφωνήσει με ένα σύλλογο της πατρίδας του αφού δεσμεύεται από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Δικέφαλο.

Χαρακτηριστικά είπε: ” Κάποιες ισπανικές ομάδες έχουν μιλήσει μαζί μου, με τελευταία την Χέρκουλες. Ωστόσο, έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν εξαρτάται μόνο από μένα να πάω”.

Ερωτώμενος τόσο για τη Ρεάλ όσο και για τον προπονητή της Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε “Είναι ένας μεγάλος προπονητής, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας μεγάλος παίκτης. Η Ρεάλ είναι ισχυρή με αυτούς και μπορεί να πετύχει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ