Ομπράντοβιτς: “Ποιο είναι το πρόβλημα της ομάδας; Οι άλλοι παίζουν καλύτερα”
Δεν είχε και πολλά να πει μετά την καθαρή ήττα από την Μπαρτσελόνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και συμπλήρωσε ότι η ομάδα του θα εξακολουθήσει να μάχεται.
Αναλυτικά τόνισε: « Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα που έπαιξε πολύ καλά, ιδίως στην πρώτη περίοδο. Βρήκαμε το ρυθμό μας για κάποια διαστήματα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε το ματς. Ποιο είναι το πρόβλημα της ομάδας μου σ’ αυτή τη φάση; Οι άλλοι παίζουν καλύτερα. Εμείς πάντως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Εχουμε βαρύ πρόγραμμα καθώς μέσα σε λίγες ημέρες θα δώσουμε σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε τον πρωταθλητή Ευρώπης. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά αλλά είμαι ευχαριστημένος και πάλι. Η Παρτιζάν νομίζω ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους».