ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέργκιουσον: Εχουμε μία εκπληκτική ευκαιρία

Το "0-0" εκτός έδρας σε φάση "νοκ-άουτ" αγώνων χαρακτηρίζεται ως πονηρό αποτέλεσμα καθώς ο φιλοξενούμενος στον επαναληπτικό έχει στη διάθεσή του δύο αποτελέσματα για να πάρει την πρόκριση. Την άποψη αυτή δεν φαίνεται να ασπάζεται ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ο οποίος μετά τη "λευκή" ισοπαλία που απέσπασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" έδειξε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ" (29/04).

Φέργκιουσον: Εχουμε μία εκπληκτική ευκαιρία
Το “0-0” εκτός έδρας σε φάση “νοκ-άουτ” αγώνων χαρακτηρίζεται ως πονηρό αποτέλεσμα καθώς ο φιλοξενούμενος στον επαναληπτικό έχει στη διάθεσή του δύο αποτελέσματα για να πάρει την πρόκριση. Την άποψη αυτή δεν φαίνεται να ασπάζεται ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ο οποίος μετά τη “λευκή” ισοπαλία που απέσπασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου” έδειξε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς στο “Ολντ Τράφορντ” (29/04).

“Κλείσαμε πολύ σωστά τους διαδρόμους, κάτι που πολλές ομάδες δεν καταφέρνουν με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Επισστρέφουμε στο “Ολντ Τράφορντ” με το 0-0 και έχουμε στα χέρια μας μία εκπληκτική ευκαιρία”, δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός και πρόσθεσε: “Βρέθηκαν αρκετές φορές έξω από την περιοχή μας, αλλά διατηρήσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Το αρνητικό της υπόθεσης ήταν η μικρή κατοχή της μπάλας. Μας παρουσιάστηκαν ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις αλλά χάναμε εύκολα τη μπάλα. Πρέπει να έχεις υπομονή και ποιότητακαι ηΜπαρτσελόνα τα διαθέτει αυτά, αλλά εμείς είχαμε τις απαντήσεις”.

Οι Αγγλοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στοο 2ο λεπτό αλλά η εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρήκε στόχο. “Ισως το πέναλτι να ήρθε πολύ νωρίς. Ηταν το πρώτο λεπτό του αγώνα και έγειρε το σώμα του προς τα πίσω. Ηταν απογοητευμένος, αλλά και πάλι ήταν εκπληκτικός στη συνέχεια” , ήταν το σχόλιο του Φέργκιουσον ο οποίος αναφέρθηκε και στη φάση που ο Πορτογάλος άσος ζήτησε κι άλλο πέναλτι σε πιθανή ανατροπή του από τον Ραφαέλ Μάρκες: “Οταν κερδίζεις πέναλτι στο Καμπ Νου, τότε πηγαίνεις καλά. Το να ζητάς και δεύτερο, δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν καταλογίστηκε”.

Στη φάση του πέναλτι στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Φρανκ Ράικαρντ ο οποίος πιστεύει ότι η ομάδα του είναι ικανή να φύγει με το εισιτήριο του τελικού από το “Ολντ Τράφορντ”: “Η απώλεια του πέναλτι ήταν μία κρίσιμη στιγμή για εμάς. Ηταν σαν ξυπνητήρι και στη συνέχεια παίξαμε καλά. Εγινε ένα ματς τακτικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε καλά στις αντεπιθέσεις αλλά δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν ευκαιρίες και γνωρίζουν ότι είμαστε ικανοί να σκοράρουμε στο “Ολντ Τράφορντ”. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, αλλά εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι ξέρουμε ότι μπορούμε. Μία ισοπαλία χωρίς γκολ δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα αφού πρέπει να πετύχουμε γκολ στη ρεβάνς αλλά δεν θα είναι εύκολο και γι’αυτούς. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK