ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: “Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ στην καρδιά μου”

Στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λίβερπουλ βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι Λουίς Γκαρσία και Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο επιθετικό να εκφράζει την αγάπη του τόσο για τους "κόκκινους" όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Σισέ: “Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ στην καρδιά μου”
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέκτησε η συζήτηση, όταν ρώτησαν τον Σισέ: “Αν αύριο σου έκαναν πρόταση από τη Λίβερπουλ, τι θα έκανες;” και εκείνος απάντησε: ”
Είναι φιλική συζήτηση και δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Στην καρδιά μου έχω μόνο δύο ομάδες, τον Παναθηναϊκό και την Λίβερπουλ”.

Τζιμπρίλ Σισέ και Λουίς Γκαρσία είχαν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μίλαν, παρακολουθώντας στιγμιότυπα του αγώνα στη γιγαντοοθόνη, με τον Γάλλο άσο να πειράζει συνεχώς τον συμπαίκτη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK