ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον τελικό η Μπιλμπάο των Ελλήνων

Νικώντας την Μπουντιβέλνικ και στο δεύτερο ημιτελικό (75-53) η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση προκρίθηκε στον τελικό του Euro Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κούμπαν του Νικ Καλάθη.

Στον τελικό η Μπιλμπάο των Ελλήνων

Με προίκα το +10 από τον πρώτο αγώνα η Μπιλμπάο δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλλει το νόμο της. Με όπλο την πολύ καλή της άμυνα η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη μπήκε από την αρχή σε θέση οδηγού στο παιχνίδι (20-14, 37-23) και έφτασε άνετα στην επιτυχία.

Σημαντική ήταν για μία ακόμη φορά η προσφορά του ελληνικού διδύμου. Ο Κώστας Βασιλειάδης τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ενώ ο Νίκος Ζήσης πρόσθεσε 7 πόντους, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 13 Απριλίου στο Σαρλερουά του Βελγίου.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 37-23, 53-42, 75-53

Μπιλμπάο: Ζήσης 7, Πίλεβιτς 10, Χάμιλτον 13, Μουμπρού 13, Ερβέλ 8, Μόρμαν, Σάντσεθ, Σαμπ 10, Βασιλειάδης 10, Γκριμάου 4.

Μπουντιβέλνικ: Λίονς 20, Χεράσμτσουκ, Τσιντσάντζε, Ντρόζντοφ 12, Ιεγκόροφ 2, Γκορμπένκο 6, Ανισίμοφ 8, Ανικινένκο, Ντιλέινι 5, Κρίβστοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK