Απόλυτο ρεκόρ τα 28.456 εισιτήρια διαρκείας
Στο εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα, νούμερο των 28.456 σταμάτησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο αριθμός αυτός συνιστά ρεκόρ για οποιοδήποτε ελληνικό σύλλογο.
H σχετική ανακοίνωσε της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρίσκει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει για δεύτερη φορά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Ο αριθμός των 28.456 καρτών διαρκείας είναι ο μεγαλύτερος που διατέθηκε ποτέ από οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα. Για αυτή τη χωρίς προηγούμενο έκφραση πίστης και υποστήριξης στον Παναθηναϊκό, ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας και αισθανόμαστε την υποχρέωση να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του.
Εν τω μεταξύ, την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει τελικά εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του στη Θεσσαλονίκη.