ΜΠΑΣΚΕΤ

Προπονητής μόνο στα εντός έδρας ο Jackson

Για δυαρχία στην ηγεσία πολιτικών κομμάτων έχουμε ακούσει και υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα να επικαλεστούμε.

Προπονητής μόνο στα εντός έδρας ο Jackson

Στις ηγεσία εταιριών επίσης έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο. Στην τεχνική ηγεσία μίας ομάδας μπάσκετ όμως δεν υπάρχει σχετικό προηγούμενο.
Ισως όμως το δημιουργήσουν οι Lakers.

Τι εννοούμε; Ο (έχων προβλήματα υγείας) Phil Jackson σκέφτεται να συνεχίσει ακόμη μία σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών κοουτσάροντας όμως μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια. Τα (δύσκολα) ταξίδια και τις μετακινήσεις, ο πολυνίκης προπονητής θα τα αφήσει, όπως τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στον Kurt Rambis o οποίος πρόσφατα απέρριψε προσφορά των Kings.

Θα μπορέσει να λειτουργήσει ένα τέτοιο μοντέλο σε μία ομάδα με τις απαιτήσεις των Lakers; Αγνωστη η απάντηση αφού δεν υφίσταται παρόμοια περίπτωση μέχρι στιγμής. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να το δούμε στην πράξη και να το κρίνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ