ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριακό το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ (19.00), προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στην μάχη για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οριακό το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ο
Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ντέρμπι με την
ΑΕΚ την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ (19.00), προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στην μάχη για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, μετά και από την ισοπαλία με τον Αρη και καλούνται να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο ότι θέλουν να δώσουν το “παρών” στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο αναμένεται να μην προχωρήσει σε “πειραματισμούς” και στο ντέρμπι και πιθανότατα η 11αδα του “τριφυλλιού” θα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλο, Γκούμα, Σαριέγκι, Μάτος, Τζιόλη, Καραγκούνη, Ιβανσιτς, Σαλπιγγίδη και Παπαδόπουλο.

Εκτός αποστολής έμεινε -όπως αναμενόταν- ο Εκι Γκονζάλες, μαζί με τους Καρνέζη, Λεοντίου, Δάρλα, Δημούτσο, Φύσσα, Ν΄Ντόι και Σέριτς.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέστρεψε στην Αθήνα από τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα και αναμένεται να συναντηθεί με τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για το 40% των μετοχών της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK