Φιλικό το Σάββατο με την Αϊντχόφεν
Την Αϊντχόφεν που κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα Ολλανδίας για 21η φορά θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαΐου στη Τούμπα (ώρα έναρξης 8 μ.μ.).
Αϊντχόφεν που κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα Ολλανδίας για 21η φορά θα αντιμετωπίσει ο
ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαΐου στη Τούμπα (ώρα έναρξης 8 μ.μ.).
Το φιλικό κλείστηκε για την οικονομική ενίσχυση του ασθενούς ταμείου της ΠΑΕ, αλλά και τη διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών, καθώς οι προπονήσεις τελειώνουν στις 15 Μαΐου. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας θα έρθουν με όλα τους τα αστέρια (Λάζοβιτς, Φαρφάν, Γκόμεζ, Σίμονς)στη Θεσσαλονίκη.
Τα φιλικό θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα την Τετάρτη με την υπογραφή του συμφωνητικού.
Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και αύριο Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα για να προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η πρώτη προπόνηση μετά τις διακοπές του Πάσχα πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Απών ήταν ο Γλύκος, ο οποίος σε λίγο καιρό επιστρέφει στις προπονήσεις, καθώς και ο Φρούντζα, ο οποίος ζήτησε και πήρε δύο ημέρες άδεια επιπλέον. Οι Αραμπατζής και Χαραλάμπους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.