Αήττητος στα πέναλτι ο Ντεγκρά
Σε μία... ανώτερη δύναμη απέδωσε ο Ματίας Ντεγκρά αυτό που συμβαίνει με τα πέναλτι, αφού ούτε στο όγδοο νικήθηκε ο Αργεντινός τερματοφύλακας!
Αυτή τη φορά η μπάλα πήγε στο δοκάρι, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι σε 8 εκτελέσεις πέναλτι δεν έχει δει καμία φορά την μπάλα στα δίχτυα του!
Ο φύλακας-άγγελος της ΑΕΛ, μίλησε για το φαινόμενο αυτό, μετά το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ, όπου στο 97′ (!) η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Ντεγκρά μετά το πέναλτι με την Γκλάντμπαχ:
Κάνεις κάτι μαγικό στα πέναλτι; Ακόμη και τα λίγα που δεν πιάνεις, πάνε στο δοκάρι… “Ο Θεός κάνει κάτι, εγώ δεν κάνω τίποτα”.
Οι πιθανότητες πρόκρισης; “Και το άλλο παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Να δούμε τι θα πάρουμε, αν θα πάρουμε κάτι στο επόμενο παιχνίδι”.