ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδοτο η… πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου

Η ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας με τον Άρη (στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης) για τον θεσμό του κυπέλλου hellas online, σε συνδυασμό με την ήττα από την ΑΕΛ την Κυριακή (14/2) για το πρωτάθλημα στα Πηγάδια, λογικό είναι να έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης και έντονου προβληματισμού στην Ξάνθη.

Αντίδοτο η… πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου

Σε ρόλο… ψυχολόγου, ο Γιάννης Ματζουράκης προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του και την Τετάρτη (17/2) στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Άρη (αυτή τη φορά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”) να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κωστούλα, Πόι, Τζάγκι και Παπαδημητρίου.

Την αποστολή τη Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Άρη αποτελούν οι: Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Ζίεντσουκ, Μάριτς, Στρμπα, Άλφα, Φλίσκας, Μπέρτος, Κιντάνα, Βασιλακάκης, Έλινγκτον, Μάνταλος, Ριζογιάννης, Λουτσιάνο, Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σταθάκης, Τζιωρτζόπουλος, Σουάνης, Μπούγκα.

– Σε ότι αφορά τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε κόντρα στην ΑΕΛ ο Βάλλας, θα τις εκτίσει στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Καβάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK