Στον πάγκο της Τσέλσι ο Τεν Κάτε
Ο Χενκ Τεν Κάτε αφήνει τον Άγιαξ για την Τσέλσι. Τώρα ή το ερχόμενο καλοκαίρι οπότε λήγει το συμβόλαιο του με την ολλανδική ομάδα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ωστόσο υπάρχει συμφωνία με τους Λονδρέζους προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο, στο πλευρό του Αβραάμ Γκραντ.
Χενκ Τεν Κάτε αφήνει τον
Άγιαξ για την
Τσέλσι. Τώρα ή το ερχόμενο καλοκαίρι οπότε λήγει το συμβόλαιο του με την ολλανδική ομάδα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ωστόσο
υπάρχει συμφωνία με τουςΛονδρέζους προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο, στο πλευρό του Αβραάμ Γκραντ.
” Είναι αλήθεια. Είναι μια ευκαιρία γι’ αυτόν, μια πρόκληση να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα και να χτίσει με τον Αβραάμ Γκραντ κάτι νέο. Υπήρξε μια συνομιλία των δύο τεχνικών και παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων “, σχολίασε σχετικά ο μάνατζερ του Ολλανδού τεχνικού, Σίτζι Λενς.
Προσπαθώντας μάλιστα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του πελάτη του, ο Λενς τόνισε: ” Κοιτάξτε πως ήταν ο Άγιαξ πριν τον αναλάβει. Είχε τερματίσει τη χρονιά πέμπτος, ενώ με τον Χενκ επανήλθε σε υψηλό επίπεδο και έχασε το πρωτάθλημα για ένα γκολ μόνο“.
Ο 52χρονος προπονητής είχε ανάλογη εμπειρία ως συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Οι… κακές γλώσσς μάλιστα ανέφεραν πως εκείνος έκανε κουμάντο στους “μπλαουγκράνα” φροντίζοντας να διορθώνει τα λάθη του προϊστάμενου του.
Η Τσέλσι δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε το γεγονός. Εξέδωσε ωστόσο ανακοίνωση αναφέροντας πως αναζητά έναν τεχνικό προκειμένου να πλαισιωθεί το υπάρχον επιτελείο. Αυτός δεν θα είναι πάντως ο Γκους Χίντινκ, για τον οποίο είχαν γραφεί τόσα πολλά. Ολλανδός όμως θα είναι.