ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Σαβιόλα και Φουστέρ η αποστολή

Ο Μίτσελ γνωστοποίησε την αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τον ημιτελικό της Τετάρτης (2/4, 19:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Κανονικά στην αποστολή Σαβιόλα και Φουστέρ.

Με Σαβιόλα και Φουστέρ η αποστολή

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (1/4) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (2/4, 19:00), αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μίτσελ θα πάρει μαζί του τόσο τον Χαβιέρ Σαβιόλα, όσο και τον Νταβίδ Φουστέρ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Εκτός έμεινε ο Πάουλο Μασάντο, καθώς ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να πάρει αναγκαστικά και δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων και ο Βέργος, ο οποίος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βούρος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK