ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ τρέξιμο…

Βάρος στη φυσική κατάσταση στο πρόγραμμα της Παρασκευής, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δουλεύουν σε σπριντ και αντοχή εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναικό αλλά και των άλλων ματς που ακολουθούν.

Πολύ τρέξιμο…

Έμφαση στη φυσική κατάσταση δόθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής… Τις προηγούμενες δύο μέρες υπήρχε πολύ ποδόσφαιρο στο πρόγραμμα, αλλά σήμερα υπήρχε αρκετό τρέξιμο καθώς ο Αγγελος Αναστασιάδης θέλει ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν στην καλύτερη κατάσταση στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος που “έρχονται” αργότερα.

Ετσι υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, οι παίκτες δούλεψαν σε σπριντ και αντοχή στην ταχυδύναμη ενώ ανάμεσα στις ασκήσεις, έπαιξαν και το κλασικό 5-2. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται οι Παπαδόπουλος και Τζανδάρης που ακολουθούν πρόγραμμα επανένταξης, οιΤζιόλης και Μαντούρο που ακολουθούν θεραπεία και ο τιμωρημένοςΚάτσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK