“Το γήπεδο φέρνει χορηγίες”
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "The PressProject" ότι η χορηγία των 1.860.000 ευρώ δεν δόθηκε από τον ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ, όπως αρχικώς είχε γίνει γνωστό, αλλά απευθείας στην κατασκευαστική εταιρεία "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" που έχει αναλάβει το πρότζεκτ ανέγερσης γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια, αντιμετωπίστηκε μάλλον αδιάφορα από την ΑΕΚ.
Επίσημη τοποθέτηση δεν υπήρξε, αλλά ανεπίσημα τόσο από την ΑΕΚ όσο και από την “Δικέφαλος 1924” τονιζόταν πως δικαιολογείται η οποιαδήποτε χορηγία του ΟΠΑΠ προς το υπό κατασκευή γήπεδο λόγω της δυναμικής που θα έχει το πρότζεκτ με την τεράστια προβολή σε καθημερινή βάση τα δυο επόμενα χρόνια.
” Εκτός από τον ΟΠΑΠ θα γίνουν σημαντικές συμφωνίες της “Δικέφαλος 1924” και με άλλες 3-4 μεγάλες εταιρίες. Θα είναι τέτοια η έκταση και προβολή στο θέμα της κατασκευής γηπέδου τα επόμενα δυο χρόνια, που δικαιολογεί απόλυτα την διαφημιστική χορηγία τόσο του ΟΠΑΠ όσο και άλλων εταιρειών με τις οποίες θα συμφωνήσει η “Δικέφαλος 1924″…“, τονίστηκε χαρακτηριστικά από πηγή της ΑΕΚ.
Να σημειωθεί τέλος ότι από τη “Δικέφαλος 1924 ΑΕ” ανακοινώθηκε ότι στη Γενική Συνέλευση της 30ης Οκτωβρίου θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Διαβάστε ακόμη: