Πλούσιο θέαμα στο φιλικό με τη Δόξα
Με τον Στεφάν Νταρμπιόν να κάνει την πρώτη του -ανεπίσημη- εμφάνιση, πραγματοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με τη Δόξα Δράμας (σκορ 2-2) στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σχεδόν μία εβδομάδα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους περισσότερους παίκτες του και είδε με ικανοποίηση τον Κώστα Φλίσκα να επιστρέφει στη δράση, μετά από απουσία ενός μήνα.
Αναφορικά με το παιχνίδι, οι “μαυραετοί” άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Καπέλ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 41′ με όμορφο ψαλιδάκι του Σταθάκη. Στο 73′, η Δόξα πήρε ξανά προβάδισμα με τον Αραβίδη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος της ακριτικής άμυνας, ωστόσο η Skoda είχε τον τελευταίο λόγο, ισοφαρίζοντας στο 78′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουάνη.
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη: Λυμπερόπουλος (75’ Ζαρόπουλος), Εντιμάρ (71’ Τσουμάνης), Μπαξεβανίδης (56’ Μπέρτος), Κομεσίδης (71’ Γκατσολάρι), Σταθάκης (75’ Γούτας), Ντάνι (64’ Βασιλακάκης), Ντίκα (46’ Νταρμπιόν), Μάρα (56’ Καζάκης, 78’ Μαρκόφσκι), Μαρσελίνιο (75’ Καθάριος), Πόι (64’ Φλίσκας), Μαρκόφσκι (56’ Σουάνης).
Δόξα Δράμας: Σερεμέτ, Στεριανός, Σικαλιάς, Μπριλάκης, Βέρτζος, ντε Λίμα, Λεάντρο, Καπέλ, Τοπούζης, Τριποτσέρης, Αραβίδης.
Έπαιξαν και οι: Δαύκος, Θεοδωρόπουλος, Νιάρος, Κούμπρογλου, Έρος, Πιτσόκο, Μαρκόπουλος, Βάντερσον, Ρούτσης.