ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ-άουτ ο Ποστίγκα

Εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο έμεινε την τελευταία στιγμή ο Ποστίγκα. Ο Πορτογάλος φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ο Πεσέιρο προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Νοκ-άουτ ο Ποστίγκα
Εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο έμεινε την τελευταία στιγμή ο
Ποστίγκα. Ο Πορτογάλος φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ο Πεσέιρο προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Τη θέση του Ποστίγκα στην 11άδα του Παναθηναϊκού θα πάρει ο Μανούτσο ο οποίος θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στη γραμμή κρούσης. Εκτος μάχης είναι και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που υπέστη κάταγμα στη μύτη στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τέλος, ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από μαρκάρισμα του Λουκά Βύντρα στην προπόνηση του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK