ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατέρας: “Χρειαζόταν ένα ταρακούνημα…”

Στην πρώτη του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ο Νίκος Πατέρας είδε από κοντά τον Παναθηναϊκό να επικρατεί εύκολα του Θρασύβουλου με 3-0.

Πατέρας: “Χρειαζόταν ένα ταρακούνημα…”
Όπως ήταν λογικό, μετά το τέλος του αγώνα δεν γλίτωσε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον περίμεναν κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ.

Αρχικά ρωτήθηκε για τον αγώνα με την Ιντερ, τονίζοντας πως: “Για το Τσάμπιονς Λιγκ ισχύει ότι είπα στους παίκτες και για το πρωτάθλημα. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο, να έχουμε πνεύμα νικητή και να μην απογοητεύουμε τον κόσμο”.

Για να προσθέσει: “Οι παίκτες χρειάζονταν ένα ταρακούνημα και σήμερα το έδειξαν” .

Οσον αφορά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του: “Είναι νωρίς, είμαστε μέσα στο παιχνίδι και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια”.

Ταξιδέψτε με τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο για τον αγώνα με την Ιντερ με τις καλύτερες τιμές. Επισκεφτείτε το
sportravel.gr.

Για τις μεταγραφές του χειμώνα, είπε: “Σε 10 μέρες θα μιλήσουμε για μεταγραφές”.

Τέλος, για τη σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα την Παρασκευή, τόνισε: “Μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, ανταλλάσουμε απόψεις. Δεν υπάρχουν δύο κατηγορίες μετόχων” .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ