Βρύζας: “Δεν επιστρέφω στον ΠΑΟΚ”
Σε κατηγορηματική διάψευση της φημολογίας ότι προτίθεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ προέβη την Τετάρτη ο Ζήσης Βρύζας με ανακοίνωσή του.
Αναλυτικά, ο συνεργάτης του Σάντος στην Εθνική ομάδα τόνισε: ”
Το τελευταίο διάστημα εισπράττω ένα κλίμα επιστροφής μου στον ΠΑΟΚ από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Δηλώνω ευγνώμων για την γενικότερη εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.
Το τελευταίο διάστημα εισπράττω ένα κλίμα επιστροφής μου στον ΠΑΟΚ από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Δηλώνω ευγνώμων για την γενικότερη εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.
Με έκπληξη διαβάζω κάποια δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ειδικότερα είδα σε σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας ότι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Ουδέποτε έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ γι’ αυτό το θέμα, ούτε και εξέλειπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου.
Διαβάστε ειδικά για τον ΠΑΟΚ στο
olapaok.gr
olapaok.gr
Δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα. Διαπιστώνω ότι η εν λόγω εφημερίδα κινείται στα πλαίσια της φαντασίας και μικροπρέπειας με μοναδικό της στόχο τις πωλήσεις και την διαστρέβλωση της αλήθειας παρά το γεγονός ότι ήταν ενημερωμένη”.
* Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.