ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Σερβίας με 2-1

Με δύο γκολ στην επανάληψη από τον Βέλλιο (56') και τον Ποτουρίδη (59'), η Εθνική μας ομάδα των Νέων επικράτησε με 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Σερβίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου.

Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Σερβίας με 2-1

Οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν προηγηθεί με τον Ράκιτς στο 40′, ενώ στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα κυριάρχησε.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους εξής ποδοσφαιριστές:
ΕΛΛΑΔΑ: Μπαταβάνης, Κασσέρης (58′ Καραντασιάδης), Αγτζίδης, Πετρόπουλος, Ποτουρίδης, Παπανίκου (46′ Λαγός), Καθάριος (66′ Σταμόγιαννος), Χαλκιάς (74′ Καπνόπουλος), Βέλλιος (78′ Σάρρος), Σταματάκος (78′ Μωϋσιάδης), Σιατραβάνης (69′ Φορτούνης).
ΣΕΡΒΙΑ: Πάσοβιτς, Μάρκοβιτς (70′ Μιγιαντίνοφ), Σιμούνοβιτς, Μισένοβιτς (50′ Ακσεντιόνοβιτς), Σπάσιτς (65′ Νίκολιτς), Νάστασιτς, Λούκοβιτς, Ραντίνοβιτς (65′ Ρούντιτς), Ράκιτς (50′ Μίγιαν), Πολενάνοβιτς (70′ Σόβισιτς), Παύλοβιτς (80′ Πάριτς).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης, σχολίασε: ” Βρισκόμαστε με τους παίκτες για πρώτη φορά μαζί εκτός από τέσσερις-πέντε, οι οποίοι συμμετέχουν στην ομάδα που προκρίθηκε στην elite round. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε σημαντικές δυσκολίες και φάνηκε η ανομοιογένεια, ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, φτάσαμε στην ανατροπή και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Γενικά ήταν μια καλή προσπάθεια και έμεινα ικανοποιημένος“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ