ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκασόλ, η επιστροφή

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας για το ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2011 εξέφρασε την Τετάρτη στη Μαδρίτη ο Πάου Γκασόλ.

Γκασόλ, η επιστροφή

Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λεϊκερς απείχε φέτος από τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ευρώπης στο Μουντομπάσκετ κατά το οποίο οι “φούριας ρόχας” τερμάτισαν μόλις στην 6η θέση. Ο Γκασόλ πάντως έσπευσε να αποσυνδέσει την επιθυμία του να επιστρέψει από την αποτυχία της ομάδας στην Τουρκία.

“Δεν επηρεάστηκε η απόφασή μου από την πορεία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ” τόνισε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: “Το ότι δεν πήγαμε καλά φέτος είναι κάτι φυσιολογικό. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις πάντα. Αποκλείστηκαμε από τα ημιτελικά στις λεπτομέρειες”.

Ο Γκασόλ επίσης στήριξε τον ομοσπονδιακό προπονητή Σέρτζιο Σκαριόλο, o οποίος εσχάτως αμφισβητείται, λέγοντας: “Μαζί του κερδίσαμε πέρυσι το ευρωμπάσκετ. Ας μείνουμε λοιπόν όπως είμαστε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK