Τη Δευτέρα αποφασίζει οριστικά ο Κρουζ
Τη Δευτέρα θα ανακοινώσει ο Χούλιο Κρουζ την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του για τη νέα χρονιά. Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού, τον οποίο ο εκπρόσωπος του παίκτη δεν έβγαλε έξω από το παιχνίδι της απόκτησης του πελάτη του.
«Αυτή τη στιγμή ο Χούλιο δεν γνωρίζει που θα παίζει τη νέα χρονιά. Η Φιορεντίνα, η Νάπολι, η Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός τον διεκδικούν για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Όποιος γράψει ότι υπάρχει συμφωνία με κάποια απ’ αυτές τις ομάδες είναι ψεύτης. Επαναλαμβάνω ότι ο Χούλιο Κρουζ θα αποφασίσει τη Δευτέρα σε ποια ομάδα θα παίξει τα δύο επόμενα χρόνια. Δεν γνωρίζω τι προτιμά ο ίδιος. Η δήλωση μου ισχύει ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 5 Ιουλίου», δήλωσε ο
Xόρχε Τσιστερπίλερ.
O εκπρόσωπος του Αργεντινού υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει νέα πρόταση για την απόκτηση του 34χρονου επιθετικού και τόνισε πως η Νάπολι προσφέρει τα περισσότερα χρήματα στον Κρουζ.