Πάει και ο Διγκόζης
Λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή του και αφού προηγήθηκε η νίκη επί της Αναγέννησης Επανομής, ο Άγγελος Διγκόζης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.
Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του τμήματος σε βασικούς τομείς κι έπειτα από συνομιλία του με τον Αλέξη Κούγια, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.
Ο Άγγελος Διγκόζης έκανε την εξής δήλωση στην ιστοσελίδα mikriliga.com: “Φεύγω από την ομάδα για δικούς μου λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος σαν πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, που εγώ και οι συνεργάτες μου, τολμήσαμε και βάλαμε στο παιχνίδι της Κυριακής έναν πιτσιρικα κάτω των 16 ετών. Εύχομαι σε όλους τους παίκτες υγεία, ο καθένας προσωπικά και ομαδικά να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει”.
Η Παναχαϊκή έχει χρησιμοποιήσει ήδη 7 τεχνικούς την εφετινή σεζόν στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Football League 2. Ξεκίνησε με τον Γιάννη Παπακώστα και ακολούθησαν οι Ηλίας Φυντάνης, Ανδρέας Ζήκος (για 3 μέρες), Γιώργος Κούτσης, Σωτήρης Αντωνίου (για 13 μέρες), Βαγγέλης Καράτσης (υπηρεσιακός για 6 μέρες) και Άγγελος Διγκόζης (για 9 μέρες).