ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριβάλντο: “Θέλω να μείνω”

Στα... χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Ριβάλντο. Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος δείχνει κατασταλαγμένος. Θέλει να παραμείνει στον Πειραιά για έναν ακόμη χρόνο, ελπίζοντας πως θα οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" στην πολυπόθητη ευρωπαϊκή διάκριση.

Ριβάλντο: “Θέλω να μείνω”
Στα… χέρια της διοίκησης του
Ολυμπιακού βρίσκεται η
ανανέωση του συμβολαίου του
Ριβάλντο. Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος
δείχνει κατασταλαγμένος. Θέλει να παραμείνει στον Πειραιά για έναν ακόμη χρόνο, ελπίζοντας πως θα οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” στην πολυπόθητη
ευρωπαϊκή διάκριση.

Ακόμη βέβαια δεν έχει κληθεί να υπογράψει, αν και ελπίζει πως θα συμβεί σύντομα… ” Τίποτα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού δεν έχω υπογράψει. Ο Τύπος στην Ελλάδα γράφει ότι έχουμε συμφωνήσει και θα υπογράψω. Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα “, είπε ο Βραζιλιάνος μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι του Τσάμπιονς Λιγκ και πρόσθεσε πως ” μπορεί να είμαι 34 ετών, αλλά έχω όρεξη να παίξω ποδόσφαιρο και θέλω να μείνω άλλον ένα χρόνο στον Ολυμπιακό. Είμαι ερωτευμένος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Μου αρέσει που θα είμαι μέλος της ομάδας σε αυτό το νέο της ξεκίνημα. Θέλω και την επόμενη χρονιά να οδηγήσω την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι μαζί να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης “.

Ουσιαστικά, ο Βραζιλιάνος μέσος ξεκαθάρισε πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του επί ελληνικού εδάφους. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί: ” Σκέφτομαι να επιστρέψω στην πατρίδα μου, αλλά όχι ακόμη. Θέλω να γυρίσω και να εγκατασταθώ στο Σάο Πάολο, αλλά δεν έφτασε ακόμη εκείνη η ώρα. Μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο για άλλον ένα χρόνο. Είμαι υγιής και βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ καλό για μένα ότι έχω γίνει ένα με τον Ολυμπιακό και κόσμο του. Κάποια μέρα, που θα αποσυρθώ και θα γυρίσω στη Βραζιλία και στο Σάο Πάολο, θα αναπολώ τα ωραία χρόνια που πέρασα με τη Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός θα είναι σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ