Γιαννάκης: “Συγγνώμη…”
Συγγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας του ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στις δηλώσεις του, ενώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα πολλά λάθη των παικτών του.
“Ζητάω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας γιατί δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε. Κάναμε πολλά παιδαριώδη λάθη. Μία ομάδα που παίζει στην έδρα της όπως ο Παναθηναϊκός τα εκμεταλλεύθηκε και πήρε το παιχνίδι. Αν δει κάποιος το ματς θα καταλάβει πόσα καλάθια φάγαμε λόγω λαθών. Θα μάθουμε από αυτό το ματς ώστε στη συνέχεια να είμαστε έτοιμοι. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει τον Νοέμβριο”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει:
“Εμείς κάναμε λάθη που δεν ήταν φυσιολογικά και αυτό δημιούργησε μεγαλύτερη νευρικότητα. Όταν μάθουμε τα λάθη μας θα παρουσιαστούμε καλύτεροι”.
Από πλευράς παικτών, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Γιοτάμ Χαλπερίν: “Δεν παίξαμε καλά. Κάναμε πολλά λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όταν κάνεις τόσα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός το πληρώνεις. Δεν ήταν ένας αγώνας που θα κρίνει το πρωτάθλημα”.