ΜΠΑΣΚΕΤ

“Εδρασαν” ξανά οι ανεγκέφαλοι

Ο,τι και να γίνει οι τυφλωμένοι από τον φανατισμό τους ανεγκέφαλοι θα συνεχίσουν να "κλέβουν" δυστυχώς την παράσταση. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας και εκ των καλύτερων της Ευρώπης.

“Εδρασαν” ξανά οι ανεγκέφαλοι
Ετσι, για μία ακόμη φορά ένα ντέρμπι “αιωνίων” σημαδεύτηκε από αυτούς τους λίγους ή πολλούς που φρόντισαν να ρίξουν κάθε λογής αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των παικτών -ειδικά του Ολυμπιακού- αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Οι ίδιοι ανεγκέφαλοι ευθύνονται για την καθυστέρηση στην έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, αφού τα αντικείμενα που πετούσαν πήγαν να καταστρέψουν τον αγώνα. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη, αλλά ακόμα και ο ίδιος έκανε τον σταυρό του με αυτά που έβλεπε.

Μετά το τέλος του ντέρμπι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έσπευσαν να προστατεύσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από τα αντικείμενα που εκτόξευαν οι οπαδοί. Κάποιο από αυτά βρήκε -ευτυχώς ελαφρά- το κεφάλι του Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ