ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε Καρατζιοβαλή η Δόξα

Την εστία της Δόξας θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο 34χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Ανακοίνωσε Καρατζιοβαλή η Δόξα

Ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος αποτέλεσε ”μήλον της έριδος” για πολλές ομάδες από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, υπέγραψε την Τετάρτη (1/7) συμβόλαιο συνεργασίας με το δραμινό σύλλογο.

Ο Καρατζιοβαλής έχει αγωνιστεί σε Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, Απόλλωνα Αθηνών, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Άρη Θεσσαλονίκης.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν ”μαυραετός”, ο Βορειοελλαδίτης γκολκίπερ τόνισε: ”Δεν χρειάζεται να επαναλάβω αυτά που λένε όλοι όταν αναφέρονται στη Δόξα. Όσοι ασχολούνται με το άθλημα, ξέρουν τι σημαίνει αυτή ομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ανάταση της ομάδας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο από την περσινή χρονιά, είναι ο βασικός λόγος που δέχτηκα με χαρά την πρόταση που μου έγινε. Ο κόσμος της Δόξας είναι το ισχυρό της όπλο, έρχομαι να τη βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK