Μουνιόθ: “Είναι δύσκολο να εξηγήσεις αυτή την ήττα”
Οι δηλώσεις από το ΟΑΚΑ.
Οι δηλώσεις από το ΟΑΚΑ:
Βίκτορ Μουνιόθ: “Αυτό το παιχνίδι ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκες αλλά δεν το καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες. Σε καμία στιγμή δεν μπορέσαμε να συγχρονίσουμε το παιχνίδι μας, είχαμε λίγες ευκαιρίες. Το παιχνίδι είχε γίνει δύσκολο. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με ακόμη έναν προωθημένο ποδοσφαιριστή, προσπαθήσαμε να συντονιστούμε, βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε διαύγεια. Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη ήταν πολύ καλός και όσο περνούσε ο χρόνος αντιμετωπίζαμε πολλές δυσκολίες. Ολοι προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Δεν το είδα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μου είπαν ότι το γκολ προήλθε από οφσάιντ. Το θέμα, όμως, είναι ότι ήρθε αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα”.
“Ημασταν συγκεντρωμένοι σήμερα, γνωρίζαμε τις δυσκολίες του. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις αυτή την ήττα. Την προηγούμενη εβδομάδα είπα ότι υποχρέωσή μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος. Την επόμενη Κυριακή μακάρι να μπορέσουμε να προσφέρουμε μία νίκη στους φιλάθλους μας. Πρέπει να παίξουμε στους υπόλοιπους αγώνες σαν να παίζουμε σε τελικούς. Δεν έχουμε σκοράρει στους τελευταίους δύο εντός έδρας αγώνες με Ξάνθη και Εργοτέλη, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα. Πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες”.
Νίκος Καραγεωργίου: “Είναι μια μεγάλη νίκη. Δεν χάναμε την μπάλα εύκολα και αυτό προβλημάτισε τον Παναθηναϊκό. Δεν μας απείλησε ουσιαστικά, αφού ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν ανορθόδοξος. Πήραμε τη νίκη και κοιτάμε παρακάτω”.
Δημήτρης Παπαδόπουλος: “Χάσαμε γιατί κάναμε πολλά λάθη. Η σημερινή ήττα δεν πρέπει να μας επηρεάσει αφού έχουμε έναν στόχο και πρέπει να τον πετύχουμε. Σαφώς και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα τώρα, αλλά έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια μπροστά μας και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε παρακάτω”.