ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Oλοι οι διαιτητές περιμένουν να μας τιμωρήσουν”

Τα όσα είπε ο Γιάννης Σκόνδρας για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και για την διαιτησία.

“Oλοι οι διαιτητές περιμένουν να μας τιμωρήσουν”
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε στην εφημερίδα “Real News”:

Καταφέραμε πολύ δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε στη ρεβάνς. Θεωρώ ότι οι διαφορές μας με τον Ολυμπιακό δεν είναι μεγάλες. Κι εμείς τον γνωρίζουμε καλά ως ομάδα, αλλά κι αυτός μα ξέρει εξίσου καλά. Η Τούμπα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας και μπορεί να μας βοηθήσει να ανατρέψουμε την κατάσταση”.

Για την διαιτησία, ανέφερε: ” Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι στον τελικό του Κυπέλλου αν επιτέλους υπάρχει μία διαιτησία υψηλού επιπέδου. Θα πρέπει πάντως να είμαστε προσεκτικοί, καθώς οποιαδήποτε ενασχόλησή μας με τον διαιτητή την ώρα του αγώνα, μόνο κακό μπορεί να μας κάνει. Κι αυτό διότι όλοι περιμένουν την ευκαιρία να τιμωρήσουν έναν παίκτη του ΠΑΟΚ”.

Για το τι θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ για να περάσει στον τελικό: ” Χρειάζεται πίστη, θέληση και προ πάντων συσπείρωση με τον κόσμο μας. Αν έχουμε τα στοιχεία αυτά, θα προσπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο και θα φτάσουμε στον τελικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ