Σιδερίδης: “Φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε”
Ο συνεργάτης του Νίκου Νεντίδη μέχρι να αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, Τάσος Σιδερίδης, τόνισε η Ξάνθη έφερε το ματς εκεί που ήθελε με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Ο Αναστάσιος Σιδερίδης από το τεχνικό τιμ της Ξάνθης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.
Αναλυτικά όσα είπε για το ισόπαλο ματς: “Αν και προηγηθήκαμε στο σκορ δείξαμε κάποιον πανικό μετά. Ο Πανιώνιος μας πίεσε και ισοφάρισε και μείναμε και με παίκτη λιγότερο. Ο Πανιώνιος είχε ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ. Όσο περνούσε ο χρόνος φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για τον κόσμο”.