ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Μουν στην απογευματινή προπόνηση (vid)

Με τον Μπράις Μουν να δίνει κανονικά το παρών, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Και ο Μουν στην απογευματινή προπόνηση (vid)
Ο Νοτιοαφρικανός, άσος έφτασε στο Ιβερντόν στις 4 το απόγευμα και λίγο μετά τις 7 έκανε την εμφάνισή του, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο γήπεδο.

Τα σημάδια από την πρόσφατη περιπέτειά του ήταν εμφανή. Ο αμυντικός του τριφυλλιού, έκανε ένα πολύ χαλαρό ξεμούδιασμα, έχοντας δεμένο το αριστερό του χέρι από τον καρπό και κάτω και φορώντας σκούφο καθώς έχει ράμματα στο μέτωπο. Μετά από περίπου μισή ώρα προπόνησης μάλιστα, δέχθηκε τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου, τοποθετώντας του πάγο στο πόδι, καθώς έχει υποστεί από το δυστύχημα, κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Στα της προπόνησης, την πρώτη μισή ώρα οι πράσινοι έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Αμέσως μετά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο συνέχισε στη φυσική κατάσταση, ενώ το δεύτερο, αποτελούμενο από τους Σαριέγκι, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλο, Μάτος, Σαλπιγγίδη, Καρνέζη, Τζόρβα, Βύντρα, Ρουκάβινα, Καραγκούνη και Καπίνο έκαναν ασκήσεις με μπάλα και άλλες ασκήσεις γρήγορης κυκλοφορίας της μπάλας σε περιορισμένο χώρο.

Στη συνέχεια ακολούθησε, μίνι δίτερμα στο 1/4 του γηπέδου με τους Τζόρβα, Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι και Γκάμπριελ να τίθενται αντιμέτωποι με τους Καρνέζη, Βύντρα, Καραγκούνη, Ρουκάβινα και Μάτος.

Για το πρωί της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 10 π.μ. ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό επί ελβετικού εδάφους, κόντρα στη Βασιλεία.

Στο παιχνίδι αυτό, ο Χενκ Τεν Κάτε θα ξεκουράσει τους Καραγκούνη, Βύντρα, Γκάμπριελ, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσει και ο Καντέ λόγω μικροενοχλήσεων στο δεξί τετρακέφαλο.

Στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκονται εκτός απροόπτου οι Τζόρβας, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος και Μάτος, ενώ ενδέχεται ο Κώστας Κατσουράνης να χρησιμοποιηθεί για λίγο.


Ο Μουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK