ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Προστατέψτε την ομάδα”

Τον...τιμοκατάλογο των προστίμων δημοσιοποίησε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΚ και απευθυνόμενη προς τους οπαδούς της ,ζητά να προστατεύσουν την έδρα ενόψει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

“Προστατέψτε την ομάδα”

Ανακοίνωση με την οποία ζητά την συμπαράσταση των οπαδών της προκειμένου να αποφευχθούν οι ακρότητες και κατά συνέπεια τα πρόστιμα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι κοινή προσπάθεια όλων είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας και να περιφρουρήσουμε το συμφέρον της AEK. Οι ποινές του ΚΑΠ πλέον είναι πολύ αυστηρές σε σχέση με το παρελθόν.



Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Για χρήση λέιζερ, άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και ρίψη αντικειμένων, τα πρόστιμα φτάνουν έως και 50.000 ευρώ. Αν δε ο αγώνας διακοπεί προσωρινά, είναι 75.000 ευρώ και μια αγωνιστική, ενώ στην οριστική διακοπή είναι 100.000 ευρώ και 2-3 αγωνιστικές. 



Τα παραπάνω πρόστιμα αυξάνονται σε περιπτώσεις εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο οποιαδήποτε στιγμή, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, σε περίπτωση βιαιοπραγίας κατά προσώπων και φθορές ιδιοκτησίας, φτάνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ.



Φίλε της ΑΕΚ, υποστήριξε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε αποκλείσει από την έδρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK