ΜΠΑΣΚΕΤ

26η αγ.: Έχασε πάλι και κινδυνεύει η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο εξακολουθεί να απογοητεύει και η ήττα 77-73 στην Κρεμόνα έθεσε σε αμφιβολία την παρουσία της στα play off του πρωταθλήματος.

26η αγ.: Έχασε πάλι και κινδυνεύει η Αρμάνι

Σ’ ένα παιχνίδι που ήταν το ξεκάθαρο φαβορί η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έμεινε από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο και με επιμέρους σκορ 25-18 έχασε άλλη μια φορά από υποδεέστερη ομάδα. Μοιραία οι 21 πόντοι του Μαλίκ Χέρστον πήγαν στράφι, όπως οι 14 του Ομάρ Κουκ και οι 11 του Γιάννη Μπουρούση (είχε και 6 ριμπάουντ). Ο Αντώνης Φώτσης έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό με λίγες προσπάθειες (6 με 2/4 σουτ).

Η ομάδα που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει είναι η νεοφώτιστη Βενέτσια του Αντρέα Ματσόν, η οποία με 22 πόντους Κίκι Κλαρκ και 17 του Τιμ Μπάουερς πέρασε νικηφόρα (90-85) από την έδρα της έτερης νεοφώτιστης στην κατηγορία Καζάλε Μονφεράτο και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση. Εκεί εξακολουθεί να υπάρχει συνωστισμός, καθώς και η Σασάρι και η Σκαβολίνι συνέχισαν με νίκες.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Σασάρι – Βίρτους Μπολόνια 89-55

Μπένετον Τρεβίζο – Μοντεγκρανάρο 95-91

Βανόλι/Κρεμόνα – Αρμάνι Μιλάνο 77-73

Αβελίνο – Μπιέλα 71-70

Καζάλε Μονφεράτο – Βενέτσια 85-90

Σκαβολίνι Πέζαρο – Τεράμο 87-72

Καζέρτα – Ρόμα 80-90

12/04 Καντού – Σιένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK