ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Οζίλ θέλει να φύγει από τη Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Mundo Deportivo ο μέσος Μεσούτ Οζίλ δεν είναι ευχαριστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και αναζητά τρόπο να φύγει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο τέλος της σεζόν.

Ο Οζίλ θέλει να φύγει από τη Ρεάλ

Τα προβλήματα του Οζίλ φαίνεται να πηγάζουν από το γεγονός ότι ο Κακά έχει αρχίσει να βρίσκει την παλιά του φόρμα γεγονός που αφήνει τον Γερμανό πολλές φορές εκτός ενδεκάδας. Ο Οζίλ αποτελούσε βασικό κομμάτι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο κατά την περσινή σεζόν πραγματοποιώντας 36 εμφανίσεις και σκοράροντας 6 φορές ενώ φέτος δεν έχει συμπληρώσει ακόμα 90λεπτο και έχει μείνει και δυο φορές στον πάγκο.

Πηγές στη Μαδρίτη αναφέρουν ότι στη Ρεάλ είναι επίσης προβληματισμένοι με τον Οζίλ καθώς η παρουσία του είναι πολύ ασταθής και αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο μόνο όταν παίζει για την εθνική ομάδα της Γερμανίας, με την οποία μάλιστα σκόραρε ένα φανταστικό γκολ στη νίκη 3-1 επί του Βελγίου μετά από πάσα του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Σάμι Κεντίρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως η Ίντερ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές και παραμένει σε επιφυλακή σχετικά με την περίπτωση του Γερμανού διεθνή, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Γουέσλεϊ Σνάιντερ καθώς στο Μιλάνο η μετακίνηση του Ολλανδού σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ το ερχόμενο καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη. Ο Φλορενίνο Πέρεθ ωστόσο δεν φαίνεται διατεθημένος να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ